Slučaj KaraMOL nam je pokazao jednu bitnu stvar o hrvatskoj desnici. Oni se svi kunu u domovinu, "nacionalne interese" i sl., ali jeste li vidjeli nekog desničara - HDZ-ovca ili ne - da se buni što je Karamarko "izdao nacionalne interese"?

Ne, bulazne o "udbaškim urotama" (kao da sam Karamarko nije bio, prema Manolićevom svjedočenju, u Udbi), opet pričaju o "crvenima" (kao da sam Karamarko nije bio Mesićev šef kabineta) itd.

Gdje su sad ti veliki "domoljubi" i "branitelji nacionalnih interesa"? Gdje se itko od njih buni protiv pljačke države koju su "oni stvorili"? "Bune se" isto kao što se "bune" protiv Todorića i ostalih tajkuna.

Naravno da se ne bune. Jer bi se već davno pobunili da im je stvarno stalno do "nacionalnih interesa" i "domovine". Njima je stalo samo do svojih političkih namještenja po HDZ-ovim općinama, do svojih ogromnih penzija, do namještenih poslova s državnim firmama...

Mislite li da je slučajno što su npr. šatoraše vodili Glogoški s primanjima od 25.000 kn mjesečno i tajkun Klemm? Briga njih za "domovinu", njima je do para u džepu.

Pošteno je priznati da ova stranica koristi cookies/kolačiće.
Podatke koji se prikupe na taj način ne dilamo dalje. Pogotovo ne Googleu.
Za analizu statistike posjeta, kao i za sve drugo, koristimo open source.
OK?