Poštovani,

tvrtka MEDITERAN SECURITY d.o.o. za tjelesnu i tehničku zaštitu OIB:25272825447, je dobila potporu od HZZ-a za svih 510 zaposlenih zaštitara u iznosu od 1.657.500,00 kn za mjesec ožujak.

Tvrtka preko 50% prometa ostvaruje sa državom i nijedno od tih radnih mjesta joj nije ukinuto te su radnici normalno radili i Mediteran security je istu uslugu naplatio uredno od kupaca te očito od HZZ-a. Mediteran security isto tako konstantno kasni sa plaćanjima poreza državi, te im na ovaj način država daje enormni novac da plate obvezu za poreze. Njihov vlasnik je blizak HDZ-u i Kalmeti, te je dosad već imao par firmi koje su ostavile enormne dugove za poreze i doprinose nakon čega su završile u stečaju. Njihova prošla tvrtka Adriatic security je par puta bila u predstečajnoj nagodbi i otpisivani su im dugovi prije nego je zavšila u stečaju.

Ukratko: radnici rade na radnim mjestima normalno, naplaćuju od kupaca svoju uslugu, HZZ im daje potporu za sve zaposlene, imaju poreznog duga!!!

Molim vas da objavite i provjerite ove informacije jer će isti dobiti potpore i za travanj unatoč tome što ne ispunjava uvjete, dok nama zaštitarima daje minimalac, a prekovremene sate isplaćuje kao prijevoz i jubilarnu naknadu da na njih ne plati doprinose.

Znam da ne možemo spriječiti zloupotrebu svih povlaštenih poduzetnika ali barem možemo pokušati spriječiti neke.

Lijep pozdrav

Savjesni građanin

Pošteno je priznati da ova stranica koristi cookies/kolačiće.
Podatke koji se prikupe na taj način ne dilamo dalje. Pogotovo ne Googleu.
Za analizu statistike posjeta, kao i za sve drugo, koristimo open source.
OK?