Za zainteresirane iz Zagreba organiziramo sastanke četvrtkom u 17 h. Informaciju o mjestu sastanka možeš dobiti ako nam pošalješ Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poruku na Facebooku, ispuniš pristupnicu ili nazoveš na broj telefona 099 2648-000.

Za ostale lokalne organizacije (Pula, Split, Samobor, Šibenik i Rijeka) dogovorit ćemo s tobom vrijeme i mjesto sastanka. Pošalji nam Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poruku na Facebooku, ispuni pristupnicu ili nas nazovi na broj telefona 099 2648-000.

Ako si iz bilo kojeg dijela Hrvatske u kojem nema naše lokalne organizacije ili si iz inozemstva, javi nam se pa ćemo naći zajednički način kako se najbolje uključiti u rad naše organizacije.

Pridruži nam se!

Promjene se neće dogoditi same. Da bi ostvarili drugačiji svijet, potrebno je da nas sudjeluje što više, i u toj borbi je svaka pomoć dobrodošla. Zato Radnička fronta poziva sve koji je žele uključiti u terenski rad, konkretnu borbu za radnička prava, sve koji su zainteresirani za teorijska i strateška pitanja, tko želi prevoditi ili pisati članke, da se jave na naše kontakte. Tražimo aktivistice i aktiviste s informatičkim vještinama, grafičkim znanjima, organizacijskim sposobnostima.

Pridruži nam se u borbi za pravednije društvo, za društvo bez mržnje i netolerancije prema različitostima!

 

 

 

 

Pošteno je priznati da ova stranica koristi cookies/kolačiće.
Podatke koji se prikupe na taj način ne dilamo dalje. Pogotovo ne Googleu.
Za analizu statistike posjeta, kao i za sve drugo, koristimo open source.
OK?