Saznajemo kako Danko Končar svoje udjele u dioničkom društvu Brodotrogir d.d. namjerava premjestiti u svoju privatnu tvrtu Kermas energija d.o.o. Tako će Brodotrogir d.d. ostati bez ičega. A najbolje je to šta će nakon tih prijenosa ponuditi sve te udjele za Uljanik. Tako će napokon "urediti" Pulu i Rijeku kao što je "uredio" i Trogir! (Inače Brodotrogir je 2014. dio brodogradilišta prenamijenio za luksuznu marinu u kojoj se sada okupljaju celebrityji da bi danas Brodotrogir najavljivao otpuštanje stotina radnika.)

Sada Končar ponovno saziva izvanrednu skupštinu Brodotrogira radi prijenosa vlasništva na svoju trvtku Kermas. Tako zapravo Danko Končar i dalje ne diže ruke od Uljanika, već ponovno koristi taktiku "zavadi pa vladaj" uzimajući jednima i dajući drugima. 

Prošli tjedan neslužbeno se iz Pule čulo kako Končar predlaže među ostalim da dio ulaganja kompenzira udjelima u tvrtkama koje ima u vlasništvu u Trogiru. Takav mogući scenarij najavljuje se i kroz izvanrednu skupštinu dioničara Brodotrogira koju je Uprava na čelu s Nenadom Končarom sazvala za 27. prosinca. Na dnevnom redu skupštine su odluke o prijenosu vlasništva u nekoliko tvrtki s Brodotrogira na Končarevu Kermas energiju, u čijem je posjedu više od 95 posto dionica Brodotrogira i preko koje bi se odvijao ulazak u Uljanik.

Pošteno je priznati da ova stranica koristi cookies/kolačiće.
Podatke koji se prikupe na taj način ne dilamo dalje. Pogotovo ne Googleu.
Za analizu statistike posjeta, kao i za sve drugo, koristimo open source.
OK?