biracimalaslika

Od 22.11. do 3.12. traje skupljanje potpisa za kampanju Katarine Peović koju smo kandidirali za predsjednicu RH. U samo 12 dana trebamo skupiti 10.000 potpisa. Ovim putem te molimo da nam pomogneš i u svojoj okolini od ljudi (obitelji, susjeda, prijatelja, istomišljenika…) prikupiš pokoji potpis  na obrascu kojeg može preuzeti ovdje.

Svaki potpis nam puno znači, a skupimo li ih 10.000 dobit ćemo priliku da u svim medijima promičemo ideju demokratskog socijalizma te da govorimo o realnim problemima u društvu i njihovim rješenjima.

Tehničke upute:
- Isprintaj obrazac
- Prvi stupac na obrascu mora ostati prazan (numeraciju ćemo mi napraviti na kraju)
- Obrazac se ispunjava isključivo plavom kemijskom olovkom
- Ukoliko se pogriješi kod upisivanja, ne ispravljaj, ne križaj, već ostavi tako kako jeste, a u idućem retku napiši ispravno.

Ako si izvan Zagreba, nazovi našeg koordinatora za skupljanje potpisa na 098-361-158, koji će te uputiti na mjesto u tvom gradu gdje možeš predati liste.

Prikupljeni potpisi šalju se poštom na adresu Radnička fronta, Frana Vrbanića 11, 10000 Zagreb, ili se predaju našim koordinatorima u vašem gradu.

Informacije o gradovima gdje imamo koordinatore, ali i sve druge odgovore o prikupljanju potpisa možete dobiti na broj: 098 361158.

Potpisi moraju stići najkasnije 2.12.

Hvala još jednom.

Pošteno je priznati da ova stranica koristi cookies/kolačiće.
Podatke koji se prikupe na taj način ne dilamo dalje. Pogotovo ne Googleu.
Za analizu statistike posjeta, kao i za sve drugo, koristimo open source.
OK?